Mornington Hotel Bromma

boka hotell i SundbybergMornington Hotel Bromma har över tvåhundra rökfria rum och är beläget alldeles intill Sundbyberg. Mornington Hotel Bromma har en underbar takterrass med bastu, perfekt inredda lokaler och gratis Wi-Fi.boka hotell i Sundbyberg

Alla de fina rummen på Mornington Hotel Bromma har ett funktionellt skrivbord, en modern DVD-spelare, satellit-TV och självklart även te / kaffebryggare. Vissa rum har fri tillgång till Mornington hälsoklubb.

Hotel Mornington har egen restaurang som serverar traditionella svenska rätter och internationella rätter. Frukostbuffén inkluderar färsk frukt och både varma och kalla rätter.

Gästdatorer med fri tillgång till internet finns i lobbyn på Mornington Hotel Bromma. Andra faciliteter inkluderar en klättervägg, en takterrass och en lounge med böcker, tidningar och spel.

Bromma Mornington Hotel är en 10-minuters bilresa från Drottningholms slott och Solvalla travbana ligger bara 3 km bort. Lokala SL-bussar har sin hållplats i närheten av hotellet och du tar dig lätt till Sundbyberg därifrån. Detta är det perfekta boendet för dig som vill ha nära till Elitloppet.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.